MEdicos skin clinics

Laseren vrouwen

Home 9 Behandelingen 9 Haar laseren voor vrouwen

Plan uw behandelplan

Vrijblijvende consult

Ervaren specialisten

Begeleiding van A tot Z

lASER ONTHARING

Haar laseren voor vrouwen

Ongewenst haar, er is niets vervelender dan dat. Er is uit onderzoek gebleken dat twee op de vijf vrouwen vindt dat ze overbehaard is. Bij MEDICOS SKIN CLINICS zal dit verleden tijd zijn. Dankzij onze geavanceerde laser helpen wij je graag om de ongewenste haargroei tegen te gaan. De laserkop koelt automatisch. Om de behandeling extra aangenaam te maken, maken wij daarnaast ook gebruik van een verkoelende gel. Elk lichaamsdeel kan bij MEDICOS SKIN CLINICS succesvol worden behandeld.

Onze laser is voorzien van de nieuwe Diode Ice techniek. Deze techniek is speciaal ontwikkeld voor het definitief* verwijderen van ongewenste haargroei.

*De haargroei is afhankelijk van de hormoonhuishouding. Bijvoorbeeld bij/na zwangerschap kan er weer (gedeeltelijk/lichte) haargroei optreden. Dit is bij ons gemakkelijk op te lossen door onderhoud bestaande uit enkele sessies welke de nieuwe haarfollikels ook elimineert. Er bestaat nog geen enkele manier noch apparaat dat permanent haargroei tegen gaat helaas. Wij zijn hier eerlijk en transparant over.

Plan uw behandelplan

Klaar om zelfverzekerd en stralend door het leven te gaan? Plan een afspraak in met een van onze specialisten en laten we het waarmaken!

Vrijblijvende consult

Ervaren specialisten

Begeleiding van A tot Z

Zelfverzekerd en haarloos door het leven?

Boek een afspraak online of telefonisch. Wij kijken er naar uit om u te woord te staan!